WINST-Lekkage analyse

Als je wilt weten welke kansen en mogelijkheden er zijn om optimaal winst te maken in je bedrijf, dan moet je eerst bepalen waar de huidige organisatie staat en welke zaken maximale winst in de weg staan. Vaak denk je dat je weet hoe het zit, maar mist informatie of is de samenhang tussen alles niet even duidelijk. Met de WINST-lekkage analyse van Winstherstel maken we een 0-meting en nemen we je totale organisatie onder de loep;

Van strategie en SWOT tot beleid en proces, van verkoop tot inkoop, van finance en business control tot HRM, en alles wat daartussen zit.

Waar zit jouw WINST-potentie? Laat een bedrijfsscan maken door Winstherstel

Daardoor worden alle elementen én oorzaken die de groei en winstgevendheid van je organisatie belemmeren volledig inzichtelijk gemaakt. Dit voorkomt symptoombestrijding.

Winstherstel vertaalt deze bedrijfsbrede analyse naar de 3 WINSTHERSTEL-pijlers:

Opbrengsten en kosten - Winstherstel

Hoe werkt de bedrijfsscan van Winstherstel?

De WINST-lekkage analyse maakt gelijk helder welke concrete maatregelen nodig zijn om de bandbreedte tussen Opbrengsten en Kosten te maximaliseren. Bovendien wordt duidelijk welke Organisatorische voorwaarden en aanpassingen daarbij nodig zijn. Zonder poespas.

Het begint met een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek om kennis te maken en te horen wat er speelt. Is er een goede klik, is de vraagstelling helder, en zijn we het eens over de condities dan gaan we graag voor je aan de slag.

Kosten van de Winst-Lekkage analyse

De kosten zijn afhankelijk van de organisatiegrootte en specifieke wensen. Winstherstel zet er altijd op in dat gemaakte kosten structureel worden terugverdiend.

Het doel van Winstherstel is dat de verdienkracht structureel verbetert of hersteld wordt.

Wil je weten waar jouw WINST-potentie zit?